Редактор: e-mail: Кадър: БТВБоксьорът Кубрат Пулев даде своя коментар за протестите в

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВБоксьорът Кубрат Пулев даде своя коментар за протестите в
Коментари Харесай

Пулев за протестите: Подкрепям хората, които не са глупаци, и не са се примирили. Обидно е да има пенсии по 250-300 лв.

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Боксьорът Кубрат Пулев даде своя коментар за митингите в България.

" Ако са действителни митингите, персонално аз ги поддържам. Подкрепям хората, които желаят да живеят добре. Хората, които не са простаци, не са се примирили и имат вяра, че могат да живеят по-добре. Тези, които имат вяра, че могат да бъдат равни с другите нации. Тези хора поддържам. Не знам, нямам визия, постоянно се съмняваме митингите дали са платени, дали не са, евентуално има и платени, само че има и хора, които отиват и желаят нещата да се трансформират към положително. Обичат България, милеят за България, отиват на митингите, отиват с децата си, учат ги да бъдат будни, да си отстояват правата. Трябва да си отстояваме правата. Не можем да стоим и да чакаме неволята ", сподели той в утринния блок на БТВ.

" Принцът на белия кон го няма - и дамите, и мъжете би трябвало да го знаят. Трябва да се сътвори от всеки един от нас, да повярват хората. Млади, възрастни - всички би трябвало да повярват, че те не са с нищо по-лоши от другите, не са второ качество народ. Не знам за какво българските пенсионери би трябвало да получават 250-300 лв. пенсии, това е обидно към техния живот. Това е жалкото ", разяснява още Кобрата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР